Wij vinden dat de fundamenten van een goede samenwerking bestaan uit persoonlijk contact en vertrouwen. Hierdoor kunnen we met al onze opdrachtgevers open, direct en eerlijk samenwerken. Zo kunnen wij de juiste vakman op de juiste plek regelen.

Bent u opzoek naar een nieuwe medewerker of een extra vakman op projectbasis, dat kan op basis van detachering. Wilt u een nieuwe medewerker direct in loondienst? Dan kunnen we zaken doen op basis van werving en selectie. Door de schaarste in de technische branche hebben wij ook op maat gemaakte leerwerktrajecten voor jonge technische talenten of ervaren technici die omgeschoold willen worden.

Open, direct en eerlijk
Wij willen samenwerken op een transparante en eerlijke manier. U zoekt extra of nieuw personeel? MT Engineering regelt het. Wij maken de zaken vooral niet groter en complexer dan ze zijn en hanteren geen lastige procedures. Wij werken juist met een ‘straight-on’ mentaliteit zodat wij kunnen leveren zoals de klant het wilt. Met deze flexibele instelling willen wij een betrouwbare partner zijn die samen met u uw personeelsbehoefte invult.

De juiste vakman
Door goed persoonlijk contact en een goede onderlinge binding met onze vakmensen, weten wij wat de kwaliteiten en karaktereigenschappen van hen zijn. Want de juiste vakman op de juiste plek gaat veel verder dan alleen technische vaardigheden. Het gaat ook om de persoon zelf, de vakman moet ook als persoon binnen een organisatie en cultuur passen. Dat maakt het verschil tussen een goede vakman en de juiste vakman.

Persoonlijke touch
Wij willen samenwerken op basis van vertrouwen en goed persoonlijk contact. Met die ingrediënten kan je een smaakvolle samenwerking creëren, een samenwerking waarin we elkaar kunnen helpen en kunnen leren van elkaar. Daarnaast is het belangrijk dat wij de sfeer en cultuur van uw bedrijf proeven zodat we de juiste match kunnen maken.

 

Contact

MT Engineering B.V.

Bijsterhuizen 3009
6604 LP te Wijchen

024-7820540
info@mt-engineering.nl

Voor opdrachtgevers

Op onderstaande pagina kan je inloggen voor je eigen bedrijfsgegevens.